Doorgaan naar inhoud
Mother's Day blog: These are our mommy-favorites & how Motherhood changed us

Moederdagblog: Dit zijn onze mama-favorieten en hoe het moederschap ons heeft veranderd

Met Moederdag voor de deur dachten we even stil te staan ​​bij het moederschap met het Hola BB team. Hoe zijn we veranderd sinds we kinderen kregen? Zien we onze eigen moeders anders nu we zelf moeder zijn?

Op Moederdag krijgen moeders wat extra aandacht van de kinderen en partner. Natuurlijk weten we dat ze ons elke dag van het jaar waarderen, maar toch is het fijn om af en toe een beetje verwend te worden! Een zelfgemaakt ontbijt, wat kinderkunstwerken en misschien zelfs een klein cadeautje? Wij hebben onze persoonlijke mama-favorieten geselecteerd, want het zijn niet alleen babyartikelen bij Hola BB! Lees verder om te zien wat ze zijn..

Elisha Danare - Operationeel directeur

Hoe heeft moeder worden je veranderd? Ik ben minder sociaal en selectiever geworden met wie ik binnenlaat in mijn binnenste cirkel. Ik ben me meer bewust van hoe mijn humeur mijn gezin beïnvloedt en laat dus geen negatieve invloeden meer toe. Ik ben gewoon te moe voor het drama of de negativiteit. als het niet allemaal goed is, is het uit.
Zie jij je eigen moeder(s) anders nu je zelf moeder bent?
Ik heb ontzag voor hoe sterk mijn moeders waren en dat ik die kracht pas begreep toen ik moeder werd. Het is echt bovenmenselijk en verrassend omdat het moederschap echt een achtbaan is.
Wat is het mooiste/uitdagende aspect van moeder zijn?
Ik zie mezelf als kind in mijn dochters, met pure momenten waarop we volledig met elkaar verbonden zijn, zoals wanneer ik me herinner hoe het was om naar een bepaalde klassieke kinderfilm te kijken. Of ze begrijpen dat ze iets speciaals hebben gedaan, zoals alleen zijn gelopen of een nieuw woord hebben gezegd. Uitdagend is het schuldgevoel van de moeder, het kruipt voortdurend naar boven en kan soms overweldigend zijn.
Hoe zou jouw ideale Moederdag eruit zien?
Ontbijt op bed gevolgd door een dagje strand met mijn gezinnetje. Daarna een nacht in een hotel zonder mijn kleine gezin.

Elisa's mama-favorieten

Moon Sling-ringsling
Ik vond het geweldig hoe dichtbij ik mijn kleine Elise bij me kon houden toen ze voor het eerst thuiskwam, omdat ze een heel klein preemie was, dus ze wilde veel vastgehouden worden. Het stelde me in staat haar dichtbij te houden terwijl ik nog steeds voor mijn oudste dochter zorgde. Ik ben er zo aan gewend, ik gebruik het overal bij haar, vooral als het nodig is.

Nanami teddytas

Ik ben verliefd op hoe zacht het is en het is een geweldige overstap naar de normale moedertas.

Nanami wikkelblouse
Gewoon liefde liefde liefde. Ik heb alle verschillende kleuren en ik ben niet zwanger en ben ook niet van plan dit opnieuw te worden. Zo vloeiend en comfortabel.

Nhi Pham - Klantenservicemanager:

Hoe heeft moeder worden je veranderd?
Het heeft mij doen beseffen dat er betere dingen in het leven zijn dan de mooiste tas of dat paar merkschoenen. Ik hou nu van de kleine dingen in het leven, tijd vrijmaken om met mijn gezin door te brengen, mijn ouders hun favoriete gerecht kopen, enzovoort.
Zie jij je eigen moeder(s) anders nu je zelf moeder bent?
Mijn moeder wist niet wat zwangerschapsverlof betekende en rustte ook niet uit na de bevalling. Ze heeft zo hard voor ons gewerkt op alle niveaus en altijd met een glimlach! "Nee nee, het gaat goed met mij". Ook al zie ik dat haar rug pijn doet. Ik besef nu waar het vandaan komt, hoe het voor haar geweest kan zijn. De emoties en fysieke gevoelens. Het zorgt ervoor dat ik een miljard keer meer van haar houd!
Wat is het mooiste/uitdagende aspect van moeder zijn?
Accepteren dat ik nu moeder ben. Ik heb nooit een boek gelezen over zwangerschap of er een worden, ik ging gewoon op mijn gevoel af. De meest uitdagende fase en toch het mooiste! Ik heb geleerd ervan te houden wie ik ben: een moeder! De gelukkigste persoon die haar twee kleine aapjes ziet groeien en groeien. Om ze te zien groeien, maakt me zo trots :)
Hoe zou jouw ideale moederdag eruit zien?
Verrast worden door mijn kinderen met ontbijt op bed incl. een tekening of zelfgemaakt object. Een prachtig boeket en een kus op mijn voorhoofd van mijn man en hij die me vertelde dat ik de beste moeder ben haha. Klinkt heel eigenzinnig... Maar ja.

Nhi's mama-favorieten

Wares Biologische katoenen Kaya-jas in weide
Dit is perfect om 's ochtends gewoon aan te trekken! Ook ben ik de moeder die van makkelijke (luie) kleding houdt, ik zou helemaal een spijkerbroek en een T-shirt eronder aantrekken om de dag snel te beginnen! :)

Saffier Maan Ring Sling
Philou, onze 1-jarige, houdt van knuffelen. Af en toe weigert ze te lopen en ik hou van knuffelen, dus ik hou ervan om haar weer als een pasgeboren baby te dragen. Ik zal nooit weten wanneer de tijd komt dat ze geen knuffels meer wil.
Studio Noos Tas Denim
Deze is perfect voor een zomers gevoel! Ik stel me al voor dat ik al het strandspeelgoed, dekens en andere strandspullen voor de zomer neerleg! Of gewoon boodschappen als het geen strandweer is :)

Olivia Harvey - Oprichter

Hoe heeft moeder worden je veranderd?
Het heeft mij in eerste instantie veel meer veranderd dan ik had verwacht en een jaar lang voelde ik mij een beetje verloren in mijn nieuwe zelf. Vier jaar later ben ik veel rustiger, geduldiger en begripvoller, maar ook net zo gedreven en gepassioneerd als ik ooit was.
Zie jij je eigen moeder(s) anders nu je zelf moeder bent?
Zeker! Ik zie ook dat ik als kind veel van haar verwachtte, terwijl ik heel weinig begreep van hoe hard ze werkte om met drie kinderen om te gaan.
Wat is het mooiste/uitdagende aspect van moeder zijn?
Ik vind het heerlijk om weer pure vreugde te kunnen ervaren in de simpelste dingen, als volwassenen vergeten we gemakkelijk hoe magisch de wereld om ons heen kan zijn, dus het is echt prachtig om onze kinderen deze dingen te zien ervaren.
Ik heb zoveel dingen als extreem uitdagend ervaren, maar ik herinner mezelf altijd aan het beste advies dat ik ooit heb gekregen: 'het is maar een fase'. Ik denk dat ik dat de afgelopen vier jaar zo’n 10.000 keer tegen mezelf heb gezegd.
Hoe zou jouw ideale Moederdag eruit zien?
Gewoon een gezellige luie dag, ontbijt en mimosa in bed, misschien een uitstapje naar het strand of de bloementuin en dan nog meer eten en drinken van heerlijk eten dat ik niet zelf heb gekookt.

Olivia's mama-favorieten

Quax schommelstoel
Veruit mijn favoriete stoel, ik zat er zelfs in terwijl ik dit schrijf :) We hebben hem gebruikt tijdens een fotoshoot en ik kon hem niet thuis hebben. Omdat ik sinds mijn geboorte last heb van een vreselijke rug, merk ik dat deze stoel me op de juiste plaatsen ondersteunt en tegelijkertijd comfortabel genoeg is om letterlijk in te slapen. Mijn zoon is geen baby meer, maar hij houdt nog steeds van knuffelen terwijl hij op deze stoel schommelt. En natuurlijk staat het prachtig in ons huis, omdat het verrassend weinig ruimte in beslag neemt.
Olli Ella Toaty Trunk
Dit is een beetje prijzig, maar het geeft me zoveel vreugde! In de lente/zomer is dit onze picknickmand voor buiten, het perfecte formaat voor eten, serviesgoed, een paar glazen en een fles bubbels.
Ik heb persoonlijke items nooit echt gewaardeerd totdat ik mijn baby kreeg. Nu draag ik deze prachtige ketting elke dag en zal ik hem voor altijd koesteren. Ik vind het ook geweldig dat als ons gezin groeit, ik gewoon nog een hanger kan toevoegen.

Elise Groenewoud - Marketingmanager

Hoe heeft moeder worden je veranderd?
Het heeft mij zeker assertiever gemaakt. Ik was nooit echt goed in het uiten van mijn mening en het zeggen van nee, maar toen ik een baby kreeg, moest ik dat wel doen om haar te beschermen. Door moeder te worden ben ik een sterkere vrouw geworden, ik wil dat mijn kinderen zich bij mij veilig voelen.
Zie jij je eigen moeder anders nu je zelf moeder bent? Toen ik mijn eerste kindje kreeg, werd ik overweldigd door liefde voor haar. Ik besefte dat mijn moeder hetzelfde voor mij voelde! Ze vertelde het me altijd, maar pas toen ik het zelf meemaakte, begreep ik het echt. Het heeft mij ook veel respect voor haar als alleenstaande moeder opgeleverd, iets wat ik toen zo normaal vond. Ik besef nu hoe moeilijk dat moet zijn geweest.
Wat is het mooiste/uitdagende aspect van moeder zijn?
Het mooiste is om ze te zien ontwikkelen en te zien veranderen in kleine individuen met hun eigen meningen en voorkeuren/afkeuren. Het meest uitdagende voor mij is het vinden van voldoende rusttijd om op te laden als er de hele tijd drie kleine wezens om me heen zijn. Het creëren van een goede balans tussen bij de kinderen zijn en het hebben van tijd voor mezelf is iets waar ik soms moeite mee heb, maar dat is oké. Ze zijn maar zo kort klein en ik weet zeker dat ik ze op een dag zo vaak zal missen.
Hoe zou jouw ideale moederdag eruit zien?
Een uitgebreid uitgebreid ontbijt met de familie. We eten in onze pyjama aan de keukentafel, ik maak zelfgemaakte cadeautjes open van de kinderen en misschien een leuk cadeautje van mijn man ;-)) Daarna ga ik met een vriendin naar de spa en als ik thuiskom heb ik een romantisch diner met mijn man terwijl de kinderen in bed liggen.

Elise's mama-favorieten


Min wrap

Dit was zo'n redder in nood in de pasgeboren fase. Ik heb het gevoel dat mijn baby echt het gevoel had dat hij weer in de baarmoeder zat. Het gaf me mijn handen vrij, zodat ik voor de andere kinderen kon zorgen of kon schoonmaken/koken.

Nipper & Co-thee
Ik houd van thee. Ik drink het elke ochtend, overdag en voordat ik naar bed ga. Deze lactatiethee helpt mij als mijn melk een boost kan gebruiken :-).

Olli Ella ondergoed
Deze zijn zo zacht en comfortabel, en ik hou van de kleuren. Ik wou dat ik deze tijdens mijn zwangerschap had gehad!

Bekijk hier onze gehele Moederdagcollectie!

Vorig artikel Onze co-sleepreis met jullie gedeeld
Volgend artikel Ontmoet deze Internationale Vrouwendag de vrouwen achter Hola BB